برگزاری اجلاس معاونان اداری، مالی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز آموزش عالی و روسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور

24 مرداد 1401

اجلاس معاونان اداری، مالی دانشگاه‌ ها، پژوهشگاه‌ ها، مراکز آموزش عالی و روسای پارک‌ های علم و فناوری سراسر کشور با محوریت راهبرد‌های مدیریت منابع، با حضور وزیر علوم در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، اجلاس معاونان اداری، مالی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و روسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور با محوریت راهبرد‌های مدیریت منابع، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار گردید.

در این اجلاس، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاون حقوقی سازمان بازرسی کل کشور سخنرانی نمودند.

همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم نیز در این اجلاس در خصوص وضعیت و عملکرد دانشگاه ها سخنرانی داشتند.

این اجلاس یک روزه است، در بخش دوم (بعد از ظهر) مدیران کل امور اداری، پشتیبانی و منابع انسانی؛ نظارت بر طرح‌های عمرانی، بودجه و تشکیلات نیز در قالب کارگروه‌های تخصصی مسائل مربوط به حوزه متبوع خود را با تبادل نظر معاونان دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار دادند.

شایان ذکر است جناب آقای دکتر بهرام جعفری معاونت مدیریت توسعه و منابع دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز در این اجلاس حضور داشتند.